2010-10-30

Calculation?

AsSalAmuAlaIKum

-C.A.L.C.U.L.A.T.I.O.N-
suatu perkataan yg boleh dikatakan aku minat dulu...
suma benda yg berkaitan dgn nombor msti aku nk try...
(no. ekor?ZZZzzzz..)
tp skrg... 
minat aku terhadap no semakin pudar nampaknye...
maukan tidak...
kos yg aku amik mmg terkenal dgn SUBJEK BACA..
ngeh!!

walaupun every sem aku ada subjek calculation sendri..
tp aku pelik kenapa aku xleh nk score paper tu sedang kan mmg paper faveret la omputih kata masa kat sekolah dulu...
ZZZZzzzz..

btw
sem ni last paper calculation aku untuk DIPLOMA aku...
iaitu
QMT 212-business statistics.
mungkin most of u kata benda ni senang je...
tp kenapa aku rasa susah?
adeh!

so pape pun...
aku ngah mencari ILHAM(la sgt) untuk mengira...
:P

so papepun...
wish me luck for my 2nd last paper..
ZZzzz..


2 comments:

  1. good luck yea kepada kamu kobes!!! :)

    ReplyDelete
  2. thnx enna...
    same goes to u..
    Best of luck yo?
    :P

    ReplyDelete